Hvad er mobilt bredbånd? Bestil det hos os

Hvad er mobilt bredbånd? Læs mere her og find din løsning

En mobil forbindelse med god forbindelse i hele landet. Vi giver dig svaret på hvorfor du skal vælge denne løsning!

I takt med at mobilnetværket bliver opgraderet i hele landet blandt de forskellige udbydere stiger udbuddet af løsninger på mobilt bredbånd. Mobilt bredbånd er en internet løsning som køre på det mobile sendenet via 3G eller 4G forbindelsen. Det mobile bredbånd er primært en løsning til folk der ikke har nok forbindelse i kobbernettet eller pendlere som skal være online i hele landet.

For bare få år siden var mulighederne indenfor det mobile internet knap så stort, men idag er mulighederne mange. Om det er til den enkelte person der skal bruge internet eller til hele familien, så findes der en pakke til netop det behov.

Da de første tablet begyndte at se dagens lys som fx iPad, fik man også mulighed for at benytte mobilt bredbånd den vej. Mange selskaber tilbyder et SIM kort som kan sættes i en tablet og man kan den vej oprette forbindelse til internettet.

 

 

USB stikket er stadig den mest populære forbindelsesenhed

USB stikket er stadig den mest populære forbindelsesenhed

Hvilke muligheder er der for mobilt bredbånd?

Skal man bruge en bærbar PC til internettet er den mest anvendte løsning stadigvæk et USB modem med plads til sim kortet.
Nogle selskaber giver kvit og frit sådan et USB stik med såfremt man binder sig i 6 måneder, mens andre har en mindre engangspris for udstyret. Vi har i vores prisguide nederst på siden givet vores bud på de bedste løsninger på markedet indenfor mobilt internet.

Der er som nævnt før på siden, også mulighed for blot at vælge et sim kort hvis man fx skal bruge internettet i en tablet. Alle tablet findes i 2 udgaver. Èn med kun Wi-fi og en med både Wi-fi og 4G. Skal man bruge et sim kort i en tablet er det vigtigt man vælger udstyret med 4G.

Er behovet for den mobile forbindelse større end blot en enkelt forbindelse via den bærbare computer eller din tablet, så har nogle af de store selskaber nu mulighed for at tilbyde en mobil wifi router, som egentlig blot fungere som en almindelig router. Dog kræver den ikke telefonstik eller anden kabel forbindelse til nettet, men blot at man sætter en SIM kort i så den kan opnå internet forbindelse den vej. På den måde kan man dele den mobile internet forbindelse med yderligere enheder i husstanden. Det er også forklaringen på at mange selskaber nu har sat datagrænsen op til flere hundrede GB.

Men hvor mange GB er der i virkeligheden brug for?

Det er nok det spørgsmål som de fleste stiller sig selv. For det er ikke ret mange der har et begreb om hvad GB egentlig er, og hvor mange man har brug for. For har man brug for blot at tjekke sin e-mail, benytte sig af netbank – så er der ikke behov for så meget datamængde men hvis man derimod skal streame film, downloade ting fra nettet og måske være online med flere enheder ad gangen jamen så er der behov for en større datapakke.

Vælg nedenfor hvad du skal bruge internettet til

Se dine muligheder

 Klik videre og se vores prisoversigt