100 mbit internet bredbånd

100 Mbit er forholdsvis ny spiller på markedet indenfor internet hastigheder. Ganske få har adgang til denne hastighed.

Super hurtigt internet hvor alt går stærkt til dig som ønsker fart på nettet

Det er sjældent det bliver anbefalet til private at investere i en 100 mbit forbindelse. Det er en forholdsvis ny spiller på markedet indenfor internet hastigheder og selvom internettet vokser meget hurtigt så er det meget få tjenester som kræver en så stor forbindelse. Man ser mest erhvervsdrivende benytter disse hastigheder idag. Nogle private vælger dog en så hurtig forbindelse, typisk da man ved hvad man skal bruge det til. Det tager fx ingen tid at streame en HD film, downloade spil eller andre store filer fra nettet. Læs evt. mere under vores guides for at finde ud af hvilken hastighed der passer bedst til dit behov og forbrug.

Der findes også selskaber som er begyndt at tilbyde hastigheder der overstiger de 100 mbit væsentligt. Som det ses i vores oversigt har energiselskabet taget føringen med en forbindelse på intet mindre end 500/500 mbit.

Se hvilke selskaber der tilbyder en 100 Mbit forbindelse og derover.


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/duvandertrading.dk/bestil-internet.dk/internet.php on line 95
Selskab Hastighed Bindingsperiode Min. pris efter 6 mdr. Pris pr. mdr. Handlinger